logo

FAQ NL

Veelgestelde vragen

Online productinspiratie: algemeen

 Ø  De bonus online productinspiratie 2020, waar bestaat deze uit?

Dealers van VELUX dakramen kunnen een bonus van maximaal 2% krijgen door deel te nemen aan de online productinspiratietool. Hiervoor doorlopen ze een stappenplan, waarmee de VELUX productinspiratie automatisch op hun website wordt geplaatst.

Ø  Voor wie is deze bonus bedoeld?

Dealers van VELUX dakramen, behorende bij productgroep 1 zoals vermeld in de kortings- en bonuscondities van VELUX Nederland B.V. 

Ø  Met wie kan ik contact opnemen als ik vragen over deze bonus heb?

Uw accountmanager is uw eerste aanspreekpunt voor dit bonuscomponent. Ook is uiteraard onze klantenservice bereikbaar voor vragen.

Ø  Met wie kan ik contact opnemen als ik technische vragen heb?

Bij technische vragen over de Javascript snippet kunt u contact opnemen met marketing@velux.nl

Online productinspiratie: website

Ø Bonus website: Hoe werkt het?

Verspreid onze campagnes via de website van uw bedrijf door een specifieke plaats / pagina te wijden aan VELUX door het implementeren van een technische code (Javascript Snippet). Hierdoor zal door VELUX gecreëerde specifieke content getoond worden op uw site. 

 

Bij iedere nieuwe campagne zal VELUX de content autonoom en automatisch aanpassen. Hierdoor zal de pagina steeds up to date zijn zonder dat u hier omkijken naar heeft. De maximale bonus van 2% zal toegekend worden wanneer onze campagne voor een periode van minstens 6 maanden via uw website te zien is. Deze bonus zal dan toegekend worden voor element 3 van de bonus 'Online productinspiratie': 'Toevoegen van 4 VELUX banners bij productpagina's dakramen, raamdecoratie, lichtkoepels en dakkapellen'.

Ø Bonus website: Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze bonus?

Voorwaarden om in aanmerking te komen voor de bonus:

1.    Toon de VELUX content  op uw website door de technische code (Javascript snippet) te implementeren.

 

2.    Laat VELUX de bezoekersfrequentie van de content meten.

Ø Bonus website: hoe kan ik mij inschrijven voor deze bonus?

Om deel te nemen aan de bonus, dient u zich in te schrijven via deze website door uw debiteurnummer en uw postcode in te vullen. Uw debiteurnummer is terug te vinden op uw VELUX facturen. U kunt zich inschrijven vanaf 1/08/2020.

Ø Waar vind ik mijn debiteurnummer terug?

Uw VELUX debiteurnummer vindt u terug op uw VELUX facturen.

Ø Bonus website: Hoe dient de VELUX content geïntegreerd te worden op mijn website?

De VELUX content wordt geïntegreerd op uw website door middel van een specifieke code (Javascript snippet) dat te plaatsen is op een HTML pagina. Deze Javascript snippet kan door iedere gebruiker terug te vinden zijn via dit platform: hier.

U dient het daar beschreven stappenplan te volgen om de code te ontvangen. Wanneer de code is gekopieerd, kunt u deze plakken op de gekozen HTML pagina op uw website. Graag even nagaan dat de code ook daadwerkelijk wordt geladen op uw website. Indien nodig, wis het cachegeheugen van uw website. 

Ø Bonus website: kan ik de content raadplegen voordat deze gepubliceerd wordt op mijn website?

Ja, nadat u zich heeft aangemeld zal de content toegankelijk zijn via het volgende platform (hier). Op deze pagina kunt u de content raadplegen en een preview krijgen voordat de content op uw website geplaatst wordt. Wanneer deze content geïntegreerd is op uw website, zal VELUX de content automatisch updaten.

Ø Bonus website: welk format moet ik gebruiken om toegang te krijgen tot de te publiceren content?

U krijgt toegang tot de content via een persoonlijke code (Javascript snippet) die u kunt kopiëren vanaf deze site (hier). Door middel van deze unieke link, zal de content automatisch door VELUX geüpdatet worden. Het voordeel van de implementatie van deze code op uw website, is dat u na de implementatie niets meer hoeft te doen.

 

Ø Bonus website: Wat zijn de specificaties voor de integratie van VELUX content op mijn website ?

Er zijn geen verplichte specificaties. Alle huidige websites laten de integratie van Javascript snippets toe.

Ø Bonus website: Wat dien ik te doen indien de content niet goed op mijn website verschijnt?

Wij helpen u graag bij technische vragen. Bij technische vragen kunt u hulp vragen via marketing@velux.nl.

Ø Bonus website: Is de integratie van de content complex? Kost dit extra veel geld?

Nee, de integratie is erg eenvoudig en kost weinig tijd. U kunt het stappenplan volgen dat via de volgende link is te raadplegen.

Ø Bonus website: Kan ik als gebruiker de door VELUX ter beschikking gestelde content wijzigen?

De door VELUX aangereikte content is door copyright beschermd. De richtlijnen in verband met het gebruik van het VELUX merk blijven van toepassing. VELUX garandeert echter dat de ter beschikking gestelde content vrij in gebruik is. Veranderingen in de content zijn niet toegestaan.

Ø Bonus website: zal VELUX gegevens verzamelen via de website van de gebruiker?

VELUX verzamelt geen enkele gegevens met betrekking tot de online content van de website van de gebruiker.

VELUX biedt een JavaScript code aan, die content aanreikt aan de gebruiker en geplaatst wordt binnen een HTML pagina van de website. Het enige dat VELUX nagaat, is of deze content daadwerkelijk op deze specifieke HTML pagina staat. 

Ø Bonus website: zijn er risico’s verbonden aan het integreren van VELUX content op mijn website?

De door VELUX ter beschikking gestelde VELUX content vertegenwoordigt geen enkel risico en voldoet aan de regels met betrekking tot de bescherming van gegevens. De content wordt alleen beschikbaar gesteld via een JavaScript code. Desondanks kan het echter voorkomen dat onze voorwaarden niet verenigbaar zijn met de richtlijnen van andere bedrijven.

De ontwikkelde snippet code voldoet aan de Pimcore standaarden: hier.

Ø Bonus website: wat moet ik doen om VELUX toe te staan na te gaan of de Javascript snippet correct is geïmplementeerd?

Zodra de Javascript snippet correct geïmplementeerd is op uw website, zal ons systeem automatisch nagaan of de code actief is en of de content correct gepubliceerd wordt op uw website. Het is deze verificatie die VELUX toelaat om na te gaan of en hoe u recht krijgt op de bonus voor online productinspiratie op uw website.

 

Wanneer de code correct geïmplementeerd is, hoeft u dus niets meer te doen. Wanneer VELUX een melding krijgt dat deze code niet correct meer geïmplementeerd is, zal VELUX contact opnemen met de gebruiker om na te gaan waar de Javascript code niet meer geïmplementeerd is.